18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Реформи в Україні>Реформування медицини>31 січня стартував національний проект «Нове життя – нова якість охорони здоров'я материнства та дитинства», ініційований Президентом України Віктором Януковичем
    П'ятниця, 17 січня 2014 12:46

    31 січня стартував національний проект «Нове життя – нова якість охорони здоров'я материнства та дитинства», ініційований Президентом України Віктором Януковичем

    31 січня стартував Національний проект «Нове життя», ініційований Президентом України Віктором Януковичем . Мета проекту – створити гідні умови для материнства та дитинства. Про це повідомив заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк у коментарі програмі «Акценти» та журналістам Волинського радіо і телебачення.

    Він наголосив, що в рамках проекту у кожному регіоні збудують перинатальні центри. «У Луцьку ж будівництво такої лікувальної установи розпочнеться цьогоріч, а у 2013 році – буде завершене. У перинатальному центрі створять належні умови як для пацієнтів, так і для медичних працівників. Обладнання буде закуплено відповідно до нових сучасних та європейських стандартів. Впроваджуватимуть також інноваційні технології», - повідомив заступник голови облдержадміністрації.

    Олександр Курилюк нагадав, що спорудження перинатального центру – під особистим контролем Глави держави. Про виділення державних коштів на будівництво цього важливого закладу йдеться у дорученні Президента України від 25 січня 2012 року щодо вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку Волинської області у поточному році.

    «Ідея дуже хороша. Функціонування таких перинатальних центрів дасть можливість вчасно надати допомогу майбутнім мамам та попередити малюкову смертність. Тому саме на найцінніше - збереження життя - орієнтований новий проект», - наголосив він.

    Заступник голови облдержадміністрації додав: «У лікувальній установі працюватимуть кваліфіковані спеціалісти. Такий потенціал у нас на Волині є, адже область ще з 1994 року переймає досвід в європейських країнах у рамках швейцарської програми "Здоров'я матері та дитини».

    Переглядів 4169
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua