Версія для друку
П'ятниця, 17 січня 2014 14:33

Прозорий контроль!

Управління Пенсійного фонду України в Горохівському районі інформує, що на виконання доручень Президента України, голови облдержадміністрації щодо сприяння бізнесу в області в мережі інтернет розпочала роботу інформаційна система «Прозорий контроль». У ній розміщена база даних запланованих заходів державного нагляду (контролю) за діяльністю суб'єктів господарювання, інших установ.

Усі охочі можуть зайти на веб-сайт «Прозорий контроль» за посиланням –

www . control . volyn . ua

На сайті розміщена інформація про заходи державного нагляду та контролю, які здійснюють 18 контролюючих органів області, а також розміщена інформація про заходи контролю щодо юридичних осіб.

- Сайт дуже просто організовано, - розповідає Роман Матвійчук, заступник керівника апарату – начальник організаційного відділу облдержадміністрації, розробник сайту. - З бази даних, в яку постійно вноситься інформація, за трьома напрямками обираються дані. Перший варіант відбору інформації – пошук за кодами ЄДРПО юридичних осіб. Відвідувач сайту вносить код, натискає пошук і за мить йому відображається необхідна інформація. Він буде бачити, хто проводить перевірку та в який період вона буде проводитись. Другий варіант – пошук за контролюючими органами, а третій – за періодом.

Для максимальної зручності, на сайті різними кольорами відзначені контролюючі органи, які проводитимуть перевірку (за матеріалами прес-служби облдержадміністрації).

Переглядів 422