Версія для друку
Понеділок, 21 листопада 2016 14:57

Ярмарок з нагоди аграрного свята

За соціально доступними цінами для жителів міста та району було представлено широкий асортимент м’ясної, молочної, хлібобулочної, кондитерської продукції, овочі та фрукти, які подарувала нам цьогоріч щедра волинська земля.

Сільгосппродукцію та продукти її переробки представили для продажу фермерські, особисті селянські та переробні підприємства нашої та інших областей. У ярмаркуванні взяли участь відомі виробники, зокрема ВМП Нововолинськ, ТОВ «Волиньрибопродукт», ПП «Грабович», ВАТ «Чортківський спиртзавод», ПП «БІН БОН», ТОВ «Руслан-Агро», ТзОВ «Луга», ВАТ «Теремно хліб», ВАТ «Володимир-Волинський хлібзавод», ПП «Чортківмолоко» та інші. Популярними серед усіх товарів були капуста, картопля, цукор, борошно, олія, крупи. Активно купували також яйця ПАТ «Птахофабрика Тернопільська».Не залишилась поза увагою покупців свинина.

Крім продуктів харчування  мешканці районного центру мали змогу придбати і теплі речі з вовни, які привезли до нас підприємці з Івано-Франківська, продукцію зроблену із воску, яку представив житель Володимира - Волинського Олег Дзюба. Окрасою ярмарку стали голуби місцевого жителя.

Учасники проведенням сільськогосподарського ярмарку залишились задоволеними.

Переглядів 4807

Галерея зображень