Версія для друку
Четвер, 01 грудня 2016 10:29

Вітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня працівника прокуратури

Нашою спільною метою є побудова міцної цивілізованої правової української держави, в якій пануватиме мир, достаток, злагода, порядок, а громадяни почуватимуться пошанованими та захищеними. І сьогодні наша держава стоїть на шляху великих змін. Переконаний, що ми здолаємо історичні виклики, які постали перед Україною. Дамо достойну відповідь як зовнішній агресії, так і внутрішньому ворогу, ім’я якому –корупція.

Зрозуміло, що авторитет прокуратури великою мірою залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, наскільки сумлінно виконує свої обов’язки кожен її працівник. Певен, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть Вам здобути ще більшу повагу людей, підвищити рівень їхньої довіри до важливої державної інституції, адже суспільство розраховує на вашу чесність, сумління та принциповість.

Користуючись нагодою, хочу побажати Вам творчого натхнення та нових досягнень у становленні громадянського суспільства, зміцнення державності, розвитку України як демократичної, соціальної та правової держави.

Бажаю Вам і Вашим близьким та рідним міцного здоров’я, щастя, особистого та родинного благополуччя, життєвої мудрості, миру та злагоди у всіх Ваших справах на благо незалежної України.

З повагою голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Переглядів 4205