Версія для друку
Вівторок, 20 грудня 2016 07:50

Пріоритети на 2017 рік визначено

Окрім того, серед завдань, які ставить перед собою голова облдержадміністрації на наступний рік: ремонт та відновлення доріг області, соціальний розвиток краю, продовження адміністративно-територіальної реформи, стабілізація екологічної ситуації, а також підтримка військовослужбовців та покращення обороноздатності країни.

"Зокрема, у 2017 році створять Дорожній фонд, але робота з реєстром доріг, що ремонтуватимуть, вже триває. До речі, вперше до цього процесу долучили органи влади на рівні районів".

Ще один пріоритет наступного року – екологія. Відтак, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області дав вказівку створити робочу групу з метою реалізації проекту сміттєпереробного заводу. В той же час планується повна інвентаризація всіх баз відпочинку Шацького району задля збереження перлини Волинського краю.

–  Вважаю, що в цьому році ми спрацювали непогано. Тому просив би не розслаблятися. До кінця року залишилося не так багато, активно попрацювати, завершити розпочате і з таким бойовим, згуртованим настроєм підійти до початку 2017 року, – наголосив Володимир Гунчик.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 2647