18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Перевиконання митниці – 257,8 млн грн
    Четвер, 12 січня 2017 08:56

    Перевиконання митниці – 257,8 млн грн

    Адже, як зазначив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, згідно Закону України про Державний бюджет, експеримент щодо фінансового забезпечення реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг у 2017 році розповсюджений уже на всі області.

    – Автоматично виникне жорстка конкуренція. Тож кожна митниця буде намагатися відстоювати свої інтереси разом із місцевими адміністраціями для того, щоб забезпечити наповнення спецрахунків, пов’язаних із збором коштів на ремонт і відновлення державних доріг. Тому для нас дуже важливо послухати завдання і плани Волинської митниці, – відзначив Володимир Гунчик.

    Так, за інформацією Василя Германа, за 12 місяців 2016 року Волинською митницею ДФС до Держбюджету перераховано 4,95 млрд грн, що складає 92 % від доведеного цільового показника та 105 % від доведеного індикативного показника. У сумі перевиконання становить 257,8 млн грн.

    На виконання положень Закону України від 5 вересня 2015 року № 666 щодо запровадження експерименту з фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг митниця забезпечила реалізацію положень закону при 50-ти відсотковому перевиконанні індикативного показника в сумі 167,6 млн грн.

    – Слід відмітити позитивну тенденцію надходження коштів за останні три місяці. За останні три місяці сума складає 48 млн грн, тоді як за травень-вересень місяці 2016 року сума цих надходжень складала лише 3,8 млн грн, – зазначив Василь Миколайович.

    Також, за його інформацією загальна сума коштів, яка спрямована митницею на розбудову доріг Волинської області, з вересня 2015 року по грудень 2016 року становить 271, 8 млн грн.

    Слід відзначити, що у 2016 році 20 найбільших платників податків забезпечили надходження у сумі 2,2 млрд грн, або 46 % загальних податків, перерахованих митницею.

    – Тому наразі іде жорстка конкуренція щодо залучення додаткових нових суб’єктів, які б сплачували податки на території Волинської області, – відзначив Василь Герман.

    На думку голови облдержадміністрації, аби покращити ситуацію необхідно упродовж І-го кварталу організувати спільні робочі зустрічі представників митниці, місцевих органів влади, обласної державної адміністрації з представниками бізнесу та особливо тих структур, які в свій час із різних причин пішли з Волинської митниці і обслуговуються на регіональних, або інших митницях.

    – Я вас попрошу скласти список таких бізнес структур, які акредитовані на Волинській митниці, але не обслуговуються, або ті, які можуть обслуговуватись для того, щоб ми з вами практично з кожним представником бізнесу зустрілися, обговорили причини і що потрібно для того, щоб бізнес повернувся на Волинську митницю, – відзначив Володимир Петрович.

    Так, окрім цього, прозвучала пропозиція і щодо групи з представників органів місцевої влади та облдержадміністрації, яка повинна регулярно моніторити стан справ в частині надання відповідних послуг.

    – Я не говорю про функціональні обов’язки митників,  я говорю про умови, які ми повинні створити біля митниці для того, щоб забезпечити надання цих послуг.  Тобто створити нормальні умови для бізнесу і окремо для тих, хто просто перетинає кордон, – наголосив голова облдержадміністрації.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

    Переглядів 2728
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua