Версія для друку
Середа, 26 квітня 2017 11:43

Звернення голови райдержадміністрації Наталії Василець до 31-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС

Чорнобиль практично торкнувся кожного з нас – хвороби, скалічені долі рідних, близьких і зовсім невідомих людей, тих, хто ліквідовував наслідки аварії. Вона  породила велику кількість проблем, яких вистачить на багато поколінь, і які з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають

Пам'ятаючи про темні сторінки історії, ми ніколи не повинні забувати героїзму пожежників, військовослужбовців, будівельників, медиків, представників усіх професій, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їхній подвиг назавжди записаний у літопис людської мужності.

Нехай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і повсякденний спокій.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції, бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, мирного неба, щастя, добра, та Божого благословіння. Хай завжди поруч з вами буде подяка за добрі справи та щира повага від людей. Нехай сонце зігріває вас своїм теплом ще багато-багато років!

З повагою голова районної державної адміністрації Наталія Василець

Переглядів 2914