19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Озвучили шлях виходу із кризи Луцького КХП №2
    Понеділок, 02 жовтня 2017 16:50

    Озвучили шлях виходу із кризи Луцького КХП №2

    Про завдання та шляхи вирішення проблем на ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» розповів директор державного підприємства «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України Петро Стефаняк. До слова, Луцький комбінат хлібопродуктів №2 – це третє підприємство, яке Державне агенство резерву України передало в оренду Чортківському комбінату.

    – В Луцький комбінат ми зайшли на прохання голови Держрезерву, оскільки останньому Луцький комбінат винен 320 мільйонів гривень. Вони основні кредитори, і тому ми погодились, – зазначив Петро Олексійович.

    За його словами, для відновлення нормальної роботи Луцького КХП №2, перш за все, необхідні кошти. Однак, аби цього досягти, працюватимуть у два етапи.

    – Перший етап – це почати нормальну співпрацю із товаровиробниками, з аграріями, налагодити нормальні стосунки, аби люди приїжджали і здавали свою продукцію. Другий етап – через два тижні почати переробку пшеничного борошна. Млин хороший, ми готові вкласти біля 500 тисяч гривень у саму технологію млина, а на перспективу – до 2,5-3 мільйони гривень для того, щоби технологічне обладнання замінити на більш потужніше. Це наше завдання, це наша технологічна лінія і технологічна дисципліна на цьому підприємстві, – поінформував Петро Стефаняк.

    Варто зазначити, що озвучили також і плани щодо розміру заробітної плати на підприємстві, адже від цього залежить збереження людського потенціалу. Так, директор державного підприємства «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України повідомив, що цьогоріч середня зарплата на комбінаті буде більше 8-ти тис. грн. Тож завдання до кінця року – встановити заробітну плати на такому ж рівні і на Луцькому КХП. Більше того, до липня наступного року у планах збільшити цю цифру до 10 тис. грн, адже саме до липня 2018 року Луцький комбінат хлібопродуктів №2 перебуватиме в оренді.

    Тож, своєю чергою, на завершення розгляду питання голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив керівникам профільних підрозділів максимально сприяти подальшому виходу підприємства з кризи.

    – Максимально допомогти керівництву Чортківського комбінату хлібопродуктів, представникам комбінату, які делеговані для виконання повноважень на Луцькому комбінаті хлібопродуктів №2, для налагодження спільної роботи, вивести підприємство в нормальний режим роботи, активно працювати з колективом. Це наше волинське підприємство, наші люди там працюють, наші робочі місця і наші податки. Забезпечити контроль за діяльністю програми, яка буде запропонована Чортківським комбінатом хлібопродуктів для виведення з кризи Луцького КХП №2, яку попередньо погодити з Державним агентством резерву та Волинською обласною державною адміністрацією. Таким чином ми з вами знімемо ще одне наболіле питання, яке вже протягом 5-ти років ми не втрачає актуальності, – наголосив Володимир Гунчик.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 4071
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua