Версія для друку
Четвер, 12 жовтня 2017 17:16

Роботи на дорозі Луцьк-Володимир-Волинський виконують за планом

Ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне проводять до попередньо окресленого плану, загрози відтермінування здачі наразі немає. Про це сьогодні, 11 жовтня 2017 року, під час наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, повідомили представники підрядних організацій, які працюють на об’єкті.

До участі в обговоренні проміжних результатів робіт, запрошували голів Володимир-Волинської, Луцької, Локачинської райдержадміністрацій та міста Володимир-Волинського.

Відтак, стало відомо, що за виконану роботу ТзОВ «Луцькавтодорсервіс» вже отримав більше 159 млн гривень, а ТзОВ «Автомагістраль-Південь» за свою роботу отримала близько 94 млн гривень.

Нині ж працівники «Автодорсервісу» встановлюють бар’єрне огородження зі сторони Володимир-Волинського, а вже через кілька днів розпочнуть наносити дорожню розмітку.

Що ж до робіт «Автомагістралі», то працівники підрядної організації вже виклали 23 км вирівнювального шару, а днями облаштовуватимуть узбіччя. На окремих ділянках вже укладають верхній шар.

Разом із тим, обидві компанії працюють над освітленням та проведенням необхідних електропроводів. Паралельно встановлять дорожні знаки та оновлять, або ж будуватимуть павільйони для зупинок.

– Я націлений на те, щоб у встановлені терміни ми завершили роботи на дорозі Луцьк – Володимир-Волинський.  Тож маємо скоординувати свої сили на усіх рівнях, – звернувся до присутніх Володимир Гунчик.

Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області наголосив, що кожен, у межах власної компетенції, повинен працювати над досягненням якісного результату і покращенням дорожньої інфраструктури краю.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 4383