Версія для друку
П'ятниця, 13 жовтня 2017 13:26

Намисто перемог від вихованців районного Будинку школяра

У середу, 11 жовтня 20017 року, у Будинку Просвіти м. Луцьк відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс  пісні і танцю національних меншин «Україна - наш дім». Мета проведення  якого -   патріотичне виховання молодого покоління, прищеплення любові та поваги до українського слова, культурних та духовних надбань українського народу та інших націй, виявлення творчо обдарованних дітей. До речі, на Волині мешкає 32 500 представників національних меншин.

В цьому  конкурсі брали участь учні шкіл та вихованці позашкільних і професійно-технічних навчальних закладів  з усієї  України. Кожен колектив та виконавець хотів представити себе якнайкраще. Учасники фестивалю співали, танцювали і демонстрували  національне вбрання.

Честь  нашого району захищали вихованці  гуртків Володимир-Волинського районного Будинку школяра. І їм це вдалося. Танцювальний колектив "Дивограй" (керівник Ольга Демосюк) нагороджений грамотою та подарунком за зайняте ІІІ місце у номінації "Хореографія".
У номінації "Вокал" фольклорний гурт "Берегиня"(керівник Людмила Гендис) отримав грамоту за зайняте ІІІ місце, а учениця ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Овадно  Анна Михалюк стала переможцем і здобула І місце.

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, звертаючись із вітальним словом до присутніх, зазначила, що мистецтво завжди допомагає людям пізнавати один одного.

Подякував організаторам фестивалю-конкурсу від імені усіх учасників та глядачів народний артист України, професор кафедри історії теорії мистецтва СНУ Василь Чепелюк .

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Переглядів 4363

Галерея зображень