Версія для друку
Субота, 14 жовтня 2017 09:14

Дякую усім, хто відстоює нашу свободу на Сході України!

Шановні захисники України!

Щиро вітаю вас зі святом. Сьогодні на честь кожного із вас – слова подяки та найкращі побажання. Адже для нас українська армія – це мир та добробут у оселі кожного жителя краю, це спокій наших дітей.

Збройні Сили України пройшли довгий шлях становлення. За їхніми плечими славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над нацизмом.

Сьогодні ми знову відстоюємо незалежність та територіальну цілісність своєї держави, знову найкращі сини країни захищають українські землі. Тож дякую усім, хто відстоює нашу свободу на Сході України,  вклоняюся перед пам’яттю кожного, хто на вівтар незалежності поклав власне життя.

Із впевненістю стверджую, що захисники не лише ті, хто обрав благородну справу – захищати Батьківщину, оберігати спокій близьких і рідних, а й всі небайдужі громадяни, які своєю сумлінною працею, волонтерською діяльністю, забезпечують економічний, гуманітарний та інформаційних захист нашої держави. Всі, хто вболіває за її долю, подальше майбутнє і працює на її благо та розвиток, допомагає бійцям на Сході, опікується родинами військовослужбовців та загиблих героїв тут, на місцях.

Отож сердечно вітаю усіх краян. Нехай Божа Матір буде прихильною до кожної родини, до нашої рідної України. Слова щирих вітань висловлюю нашим захисникам – учасникам антитерористичної операції. Вітаю козаків нашого Володимир-Волинського краю з Днем Українського козацтва, а ветеранів національно-визвольних змагань – із 75-ю річницею утворення Української Повстанської Армії. Зичу всім міцного здоров’я, добра, миру, щастя та подальших успіхів у служінні державі!

Із Днем захисника України!

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 4431