Версія для друку
Субота, 14 жовтня 2017 10:28

До останнього подиху вони залишалися вірними Військовій присязі…

«… присягаю українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, сумлінно і чесно виконувати свій військовий обов’язок…»

На прикладі героїчних вчинків тих, хто поклав на вівтар війни найдорожче – своє життя, відстоюючи свободу нашої держави - будуть виховуватися багато поколінь українців – відважних, гордих, сміливих, вільних і щасливих мешканців незалежної країни. Ще учора вони жили мирним життям, ходили на роботу, ростили дітей, планували своє майбутнє і в один день кардинально його змінили – зробили крок на зустріч смертельній небезпеці, щоб  у важку хвилину закрити собою рідну землю. Безперечно, це – подвиг. Подвиг, яким пишатимуться і ніколи не забудуть мільйони вдячних співвітчизників.

У переддень Дня захисника України голова райдержадміністрації Наталія Василець, голова і заступник районної ради Роман Гук та Алла Мельник відвідали могили загиблих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції. Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам’ять загиблих:     Миколи Ларіна, Вадима Сака, Руслана Голяновського, Олександра Давидюка, Сергія Проця, Миколи Бондарука, Володимира Крохмаля, Віталія Ліщука, Петра Сусваля, Михайла Ілляшука, …

- Ці хлопці любили життя і прагнули змінити його на краще. Та, на жаль, воно обірвалося… Однак Герої не вмирають. Вони завжди житимуть у наших серцях, у нашій пам’яті, - наголосила очільниця району Наталія Василець.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 4060