Версія для друку
П'ятниця, 17 листопада 2017 13:12

Облдержадміністрація подала до обласної ради пропозиції щодо перерозподілу бюджетних коштів

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик вніс на розгляд обласної ради пропозиції щодо перерозподілу коштів обласного бюджету.

Додатковий ресурс, отриманий від перевиконання надходжень загального фонду обласного бюджету за січень-жовтень 2017 року, за пропозиціями облдержадміністрації, пропонують спрямувати на захищені статті, зокрема, виплату заробітної плати працівникам ветеринарії. Адже встановлених обласною радою призначень (рішенням про обласний бюджет на 2017 рік від 2.02.2017 №1034) не достатньо, аби до кінця поточного року забезпечити видатки на утримання ветеринарної медицини.

Тож, аби ветеринари отримували зароблені кошти вчасно, а підприємства успішно функціонували, облдержадміністрації пропонує виділити 8 млн 500 тис. грн як дофінансування на заробітну плату та її нарахування.

Окрім того, у бюджетних пропозиціях облдержадміністрації передбачено частину коштів від перевиконання скерувати на відшкодування витрат з балансоутримання орендованого майна комунальних підприємств, сплату ними комунальних та інших послуг.

Попередньо, у передбачені терміни, облдержадміністрація офіційно поінформувала структури, які потребують фінансування, що відповідні пропозиції передано до обласної ради.

Більш детально щодо процедурних питань та змін до обласного бюджету розповість директор департаменту фінансів Ігор Никитюк під час оперативної наради в голови облдержадміністрації у понеділок, 20 листопада 2017 року.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 3893