Версія для друку
Понеділок, 20 листопада 2017 16:42

Видатним волинянам – державні нагороди

19 листопада 2017 року аграрії області відзначали професійне свято. Нині ж, 20 листопада, під час чергової оперативної наради голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик оголосив про державні нагороди.

Зокрема, за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено головного агронома сільськогосподарського товариства «Романів» Луцького району Володимира Середу, а орденом княгині Ольги ІІІ ступеня – оператора машинного доїння сільськогосподарського товариства «Лище» Луцького району Тетяну Яремчук.

Окрім того, керівник найвищої виконавчої гілки влади регіону вручив начальнику управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Миколі Томчуку подяку за багаторічну сумлінну працю в органах державної влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток галузі містобудування та архітектури на Волині та з нагоди 60-річного ювілею.

Варто також нагадати, що минулого тижня іще одного волинянина відзначено державною нагородою – директора товариства «Телемережі України», що в місті Луцьку, Петра Семерея. Указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв’язку в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність Петра Івановича нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Щойно державні нагороди передадуть на Волинь, їх вручать публічно.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 3995