17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Володимир Гунчик: Україна пройшла шлях справжніх, неудаваних перемог
    П'ятниця, 01 грудня 2017 16:12

    Володимир Гунчик: Україна пройшла шлях справжніх, неудаваних перемог

    Звернення голови облдержадміністрації з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України


    Шановні волиняни!

    26 складних років відділяють нас від надзвичайно важливої події української історії – проведення Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України. Доленосний історичний вибір зробили тоді майже 32 млн українців, 90% голосів було віддано за Незалежність України. Ми виступили як єдина, згуртована й сильна нація. Тож не залишилося місця жодним сумнівам у прагненні українського народу жити у власній державі. А 1 грудня 1991 року стало початком нової політичної ери не лише для нас, а й для всіх пострадянських країн. Прагнення українського народу визнав увесь світ, що назавжди змінило геополітичну карту світу.

    Ми вірили, що починається насправді вільне націотворення нашої з вами Батьківщини. Але не так сталося, як гадалося. Як стверджує український дисидент і автор Акту проголошення незалежності України Левко Лук’яненко, у 1991 році відбулося проголошення не незалежності, а самостійності. Тому всі ці роки тривала боротьба між двома силами: ті, в кого Україна в серці, прагнули справжньої незалежності, а інші – вовки в овечих шкурі – з усіх сил штовхали Україну під чобіт Кремля. І лише Майдан та падіння антиукраїнського режиму у лютому 2014 року насправді поклали край багатовіковій залежності України від «старшого брата».

    Відтоді Україна пройшла довгий і непростий шлях становлення, подолала чимало складних моментів. Але ні в кого не виникає сумнівів – це був шлях справжніх, неудаваних перемог. І сьогодні, як і 26 років тому, доля України залежить від кожного із нас, від нашої національної єдності та віри у щасливе майбутнє.

    Війна за Незалежність триває… Військова, економічна, інформаційна, політична… Вона повільно іде, але веде нас до перемоги. Тому, переконаний, якби референдум повторився сьогодні, абсолютна більшість повторно сказала би «так» свободі та Незалежності держави.

    Дорогі краяни! Вітаю усіх вас із річницею Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України. У цей день бажаю всім не втрачати віру в себе і в Україну. Нехай мир та єдність, які неодмінно настануть, приведе до процвітання держави та гідного життя кожного. Зі святом!
    Слава Україні! Героям Сава!

    З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

    Переглядів 3686
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua