Версія для друку
Вівторок, 09 січня 2018 17:19

Працівники Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості святкують новосілля

Робочу зустріч розпочали з екскурсії нової будівлі центру зайнятості, яку провела його директор Наталія Уколова. До слова, зведення будинку розпочалося у 2010 році.
Опісля, керівний склад центру зайнятості обговорили проблемні питання реорганізації, заслухали результати керівників філій, які першими були реорганізовані. Чільну увагу приділили результатам діяльності минулого року та окреслили пріорітетні завдання на 2018 рік. Зокрема, зі вступним словом до учасників наради звернувся директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк:
- Ми довго працювали, аби завершити це будівництво і досягли своєї мети – служба зайнятості отримала нове обличчя. Але ми й надалі будемо працювати, щоб вона перетворилася на нову сервісну соціальну службу, для якісного та ефективного надання послуг населенню.
Приєдналися до привітань голова райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук. 
Наталія Володимирівна наголосила на тісній співпраці райдержадміністрації та центру зайнятості, а також побажала усім працівникам плідної та комфортної роботи у новій будівлі.

Далі керівники служб зайнятості області поінформували про юридичні та кадрові нюанси, які виникали у них в процесі переходу, аби упередити ці проблеми у колег. Та обговорили процес реорганізації в усіх базових центрах зайнятості, зокрема, впровадження нових критеріїв роботи, де акцент буде на якості надання послуг і розвитку співпраці служби зайнятості із головами об’єднаних територіальних громад.

Начальники профільних відділів обласного центру зайнятості дали поради присутнім щодо ефективного використання коштів на активні програми, що діють у службі.

На завершення директор центру зайнятості Наталія Уколова від усього колективу подякувала тим, хто долучився до будівництва нового приміщення.
-Безумовно, фінансова підтримка головна, але без вас усіх ми б цього не зробили. Щиро дякую, - зазначила директор міськрайонного центру зайнятості.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 3696

Галерея зображень