20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує
    Середа, 28 лютого 2018 16:10

    Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує

    Інформація про ДП «Санаторій «Моршинкурорт»

    ДП «Санаторій «Моршинкурорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях» та згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 497 (зі змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20 січня 2020 р. за №55/34338 наказу Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб від 11.01.2020р. № 3 «Про встановлення на 2020 рік граничної вартості послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях», наказу Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 р. № 597 «Про затвердження вимог до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації та форми акта наданих послуг із психологічної реабілітації за рахунок бюджетних коштів» дає згоду на укладення договору про надання послуї із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції.

    Послуги із психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції та особам, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях надаються суб’єктом надання таких послуг, визначеним проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1057.

    Суб’єкт надання послуг провадить свою діяльність відповідно до положень Статуту, виду економічної діяльності та цивільно-правових договорів.

    Для надання учасникам антитерористичної операції послуг із психологічної реабілітації за рахунок бюджетних коштів ДП «Санаторій «Моршинкурорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» надає:

    • підтвердні документи щодо відповідності суб’єкта надання послуг;                                                                                                      ...
    • копію трудової книжки на Шевчука Любомира Дмитровича серії БТ-І № 8007556 від 01.10.1982 року;
    • копію посвідчення на Шевчука Любомира Дмитровича від 10.09.1987 року;                                                                                                  .
    • копію посвідчення на Шевчука Любомира Дмитровича від 13.12.2016 року № 14;
    • копію наказу від 07.02.2020 року № 09 «Про призначення відповідального за проведення супервізії»;
    • копію диплома про освіту на Шевчука Любомира Дмитровича серії МВ № 965629 від 28.06.1986 року.

    Рівень кваліфікацію фахівців відповідає вимогам пункту 5 Порядку застосування методів психологічного і психотерапевтичного впливу, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров я України від 15 квітня 2008 року № 199, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 03 липня 2008 року за № 577/15268, та документально підтверджений стаж практичної роботи з клієнтами не менше ніж 2 роки із проведенням супервізії особам з відповідною кваліфікацією.

    Санаторій має багаторічний досвід надання лікувальних послуг за різними напрямками санаторно-курортного лікування, штат закладу це також кваліфікований медичний персонал із досвідом оздоровлення різних категорій населення, у тому числі і учасників АТО.

    У разі потреби, до надання послуг із психологічної реабілітації, залучаються інші спеціалісти, зокрема соціальні педагоги, логопеди, психотерапевти, реабілітологи, юрисконсульти, які мають відповідний фаховий рівень.

    Заклад забезпечує підвищення кваліфікації працівників, сприяння їх формальному та неформальному професійному навчанню, проведення атестацій і супервізій відповідно до вимог чинного законодавства України.

    Одним із основних видів економічної діяльності санаторію є діяльність психоаналітиків, психологів і психотерапевтів, що по класифікатору видів економічної діяльності відноситься до іншої діяльності у сфері охорони здоров’я — (за КВЕД 2010 код 86.90), надаємо:

    - детальну інформацію про юридичну особу;

    • копію листа від 17-04/46369/2-19 від 26.11.2019р. щодо видачі ліцензії на провадження господарської діяльності;
    • копію ліцензії серії АЕ № 197000 від 04.04.2013 року № 14;
    • копію свідоцтва № 100321912 серії НБ № 111708 про реєстрацію платника податку на додану вартість від 10.02.2011 року;
    • копію Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців від 23.12.2019 за № 1006128388;
    • копію статуту ДП «Санаторій «Моршинкурорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» від 18.04.2019р. затвердженого річними загальними зборами акціонерів Приватного акціонерного товариства лікувально- оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця»

    Санаторієм розроблені програми психологічної реабілітації, якими передбачено надання відповідних послуг згідно з індивідуальними потребами, а також методичних та інших матеріалів у сфері надання послуг із психологічної реабілітації.

    Заклад забезпечує та гарантує ведення, оформлення та зберігання документації із психологічної реабілітації отримувачів послуг (індивідуальних планів психологічної реабілітації, карток психологічного супроводу) з дотриманням вимог законодавства щодо захисту персональних даних отримувачів послуг відповідно до вимог чинного законодавства України.

    Надаємо копію довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів (додається).

    Всі приміщення є власністю ДП «СКК «Моршинкурорт» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» де і будуть надаватися послуги із психологічної реабілітації. Надаємо копії свідоцтв про право власності на нерухоме майно серії САС № 369107 від 17.12.2019 року, САС № 369109 від 17.12.2019 року, САС № 369110 від 17.12.2019року.

    Для надання послуг із психологічної реабілітації є окрема кімната для індивідуальної (площею не менше ніж 15 м-2) та групової роботи (площею не менше ніж 4 м-2 на 1 особу з розрахунку на максимальну кількість осіб, що можуть залучатися у групи, та додатково 10 м-2 на групу).

    Реквізити суб’єкта надання послуг: юридична адреса: 82482, Львівська область, м. Моршин вул. Паркова площа, 3; номер телефону/телефаксу (03260) 62370; офіційний веб-сайт:

    • гарантійний лист про згоду на надання послуг із психологічної реабілітації та готовність до укладення договору про надання послуг із психологічної реабілітації;
    • інформацію про умови проживання та харчування.

    ДП «Санаторій «Моршинкурорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» забезпечує можливість цілодобового перебування осіб у санаторії протягом встановленого терміну психологічної реабілітації.

    Кімнати для проживання відповідають вимогам санітарного законодавства щодо забезпечення достатнього метражу на 1 особу, укомплектовані достатнім для комфортного проживання умеблюванням та побутовими приладами, справними електротехнічними та сантехнічним обладнанням, забезпечені санітарними умовами для підтримання особистої гігієни, які обладнані умивальником, унітазом, ванною або душовою кабіною, ліжком, приліжковою тумбою, столом, шафою для одягу, стільцями, графином зі склянками, з холодним та гарячим водопостачанням.

    У період опалювального сезону житлові кімнати ДП «Санаторій «Моршинкурорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» забезпечуються теплопостачанням (опаленням), яке дозволяє забезпечувати тепловий температурний режим згідно із нормами Держсанепідемслужби.

    Щодо відповідності умов проживання додаємо:

    • копію акредитаційного сертифікату серії МЗ № 014693 від 24.12.2019р.

    ДП «Санаторій «Моршинкурорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»

    забезпечує дотримання вимог діючого законодавства щодо санітарно- епідеміологічного стану приміщень, де готуються страви та здійснюється безпосередньо харчування (їдалень), а також вимог законодавства про проходження працівниками, що залучені до приготування їжі санітарного огляду.

    ДП «Санаторій «Моршинкурорт», ПрАТ «Укрпрофоздоровниця».

    забезпечує закупівлю сировини (продуктів харчування), яка відповідає вимогам діючих державних стандартів (ТОСТ, ДСТУ та ТУ) щодо якості та безпеки;

    ДП «Санаторій «Моршинкурорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» несе відповідальність за заподіяння шкоди життю та здоров’ю постраждалих осіб категорії 1, що сталося внаслідок недотримання учасником вимог законодавства щодо харчування.

    ДП «Санаторій «Моршинкурорт» ПрАТ «У крпрофоздоровниця» забезпечує збалансованим дієтичним харчуванням.

    Заступник директора із реалізації санаторно-курортних послуг і маркетингу

     

    Розміри державних соціальних допомог у 2020 році

               Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», на 2020 рік визначено прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць у розмірі з             1 січня 2020 року – 2027 гривень, з 1 липня - 2118 гривень, з 1 грудня - 2189 гривень, а для основних соціальних і демографічних груп населення:

    дітей віком до 6 років: з 1 січня 2020 року – 1779 гривень, з 1 липня – 1859 гривень, з 1 грудня – 1921 гривня;

    дітей віком від 6 до 18 років: з 1 січня 2020 року – 2218 гривень, з 1 липня - 2318 гривень, з 1 грудня - 2395 гривень;

    працездатних осіб: з 1 січня 2020 року -  2102 гривні, з 1 липня – 2197 гривень, з 1 грудня – 2270 гривень;

    осіб, які втратили працездатність: з 1 січня 2020 року -  1638 гривень, з 1 липня – 1712 гривень, з 1 грудня - 1769 гривень.

    Враховуючи зазначене, у 2020 році розміри деяких видів державної допомоги становитимуть:

     

    2020  рік

    з січня

      з липня

    з грудня

    Допомога у зв’язку з вагітністю та пологами

     

     

    525,50

    549,25

    567,50

    Допомога при народженні дитини

    41 280

    одноразова виплата:

    10 320

    щомісячна виплата:

    860

     

    2020  рік

    з січня

      з липня

    з грудня

    Допомога на дітей одиноким матерям

     

    надається у розмірі, що дорівнює різниці між 100 % ПМ для дитини відповідного віку та середньомісячним сукупним доходом сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців

    на дітей віком:

    максимальний

     до 6 років 

    1779

    1859

    1921

     

    максимальний

     від 6 до 18 років

    2218

    2318

    2395

     

    максимальний

    від 18 до 23 років  

    2102

    2197

    2270

    Допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування

     

    надається у розмірі, що дорівнює різниці між двома прожитковиви мінімумами для дитини вдповідного віку та розміром призначених пенсій, аліментів, стипендії, державної допомоги

    на дітей віком:

    максимальний

    до 6 років

    3558

    3718

    3842

    від 6 до 18 років

    4436

    4636

    4790

    Допомога особі, яка доглядає за хворою дитиною

     

    надається у розмірі прожиткового  мінімуму для осіб, які втратили працездатність

    1638

    1712

    1769

    Тимчасова державна допомога дітям, батьки яких ухиляються

    від сплати аліментів

    надається у розмірі, що дорівнює різниці між 50 % ПМ для дитини відповідного віку та середньомісячним сукупним доходом сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців

    на дітей віком:

    максимальний

    до 6 років

    889,50

    929,50

    960,50

    від 6 до 18 років

    1109

    1159

    1197,50

    Державна соціальна допомога на дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

     

    на дітей віком:

    максимальний

    до 6 років

    3558

    3718

    3842

    від 6 до 18 років

    4436

    4636

    4790

    від 18 до 23 років

    4204

    4394

    4540

    Щомісячна грошова допомога особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу

     

    прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць

    2027

    2118

    2189

             

      

    Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім'ям

               Статтею 9 Закону встановлено, що у 2020 році рівень забезпечення прожиткового мінімуму (гарантований мінімум) для призначення допомоги відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» у відсотковому співвідношенні до прожиткового мінімуму для основних соціальних і демографічних груп населення становить: для працездатних осіб - 25 відсотків, для дітей: з 1 січня 2020 року - 85 відсотків, з   1 липня 2020 року – 130 відсотків; для осіб, які втратили працездатність, та осіб з інвалідністю - 100 відсотків відповідного прожиткового мінімуму.

              З огляду на зазначене, рівні забезпечення прожиткового мінімуму для призначення допомоги малозабезпеченим сім’ям у 2020 році становитимуть:

     

    з січня

    з липня 

    з грудня

    для працездатних осіб
    (25 % ПМ для працездатних осіб)

    525,50

    549,25

    567,50

    для осіб, які втратили працездатність, та осіб з інвалідністю (100%)

    1638

    1712

    1769

    для дітей віком  з 1 січня - 85%, з 1 липня – 130 %

     

    до 6 років

    1512,15

    2416,70

    2497,30

    від 6 до 18 років

    1885,30

    3013,40

    3113,50

    від 18 до 23 років (за умови навчання)

    1786,70

    2856,10

    2951,00

    Доплата на дітей:

     

    віком від 0 до 13 років

    250

    віком від 13 до 18 років

    500

     

    Державна соціальна допомога особам з інвалідністю з дитинства

    та дітям з інвалідністю

    Державна соціальна допомога

    з січня

    з липня

    з грудня

    особам з інвалідністю з дитинства І групи підгрупи А з надбавкою на догляд

    3364,60 

    3516,48

    3633,30

    інвалідам з дитинства І групи підгрупи Б з надбавкою на догляд

    2457,00

    2568,00

    2653,50

    особам з інвалідністю з дитинства ІІ групи, одиноким особам з інвалідністю з дитинства ІІ групи, які за висновком медико-соціальної експертної комісії потребують постійного стороннього догляду з надбавкою на догляд

    1638

    1712

    1769

    особам з інвалідністю з дитинства ІІІ групи, одиноким особам з інвалідністю з дитинства ІІІ групи, які за висновком медико-соціальної експертної комісії потребують постійного стороннього догляду з надбавкою на догляд

    1638

    1712

    1769

    на дітей з інвалідністю віком до 18 років

    1638

    1712

    1769

    на дітей з інвалідністю підгрупи А віком до 6 років з надбавкою на догляд

    2925,60

    3057,40

    3159,30

    на дітей з інвалідністю віком до 6 років з надбавкою на догляд

    2036,10

    2127,90

    2198,80

    на дітей з інвалідністю підгрупи А віком від 6 до 18 років з надбавкою на догляд

    3364,60 

    3516,48

    3633,30

    на дітей з інвалідністю віком від 6 до 18 років з надбавкою на догляд

    2255,60

    2357,40

    2435,80

    на дітей з інвалідністю віком до 18 років, захворювання яких пов’язане з Чорнобильською катастрофою

    1719,90

    1797,60

    1857,45

    на дітей з інвалідністю підгрупи А, захворювання яких пов’язане з Чорнобильською катастрофою, віком до 6 років з надбавкою на догляд 

    3498,90

    3656,60

    3778,45

    на дітей з інвалідністю, захворювання яких пов’язане з Чорнобильською катастрофою, віком до 6 років з надбавкою на догляд 

    2609,40

    2727,10

    2817,95

    на дітей з інвалідністю підгрупи А, захворювання яких пов’язане з Чорнобильською катастрофою, віком від 6 до 18 років з надбавкою на догляд

    3937,90

    4115,60

    4252,45

    на дітей з інвалідністю, захворювання яких пов’язане з Чорнобильською катастрофою, віком від 6 до 18 років з надбавкою на догляд

    2828,90

    2956,60

    3054,95

    З метою реалізації програми  придбання пільгових  проїзних документів для осіб з інвалідністю та  дітей з інвалідністю через  офіційний сайт “Укрзалізниця”  управлінням соціального захисту населення  райдержадміністрації проводиться   опрацювання та  коригування даних пільгових документів (серія, номер та дата видачі, терміну дії пільгових посвідчень та статусу особи) для  звірки та внесення даних до Централізованого банку з проблем інвалідності.

    Для  придбання проїзних документів для осіб з інвалідністю та  дітей з інвалідністю з числа жителів району  через мережу Інтернет необхідно представити  до управління соціального захисту населення райдержадміністрації м.Володимир-Волинський вул.Ковельська,173 кабінет №9  копії документів, що посвідчують особу (паспорта, свідоцтва про народження дитини, ідентифікаційного кода, пільгового посвідчення та висновку медико-соціальної експертної комісії – для осіб з інвалідністю або (лікувально-консультативної комісії -  для дітей з інвалідністю).

    Управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

    Переглядів 3814
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua