Версія для друку
Понеділок, 19 березня 2018 11:09

Голова райдержадміністрації привітала працівників житлово-комунального господарства району

У третю неділю березня  професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Наше життя важко уявити без стабільної цілодобової роботи цих багатофункціональних служб, адже вони сприяють створенню тепла та затишку в домівках, чистоти та комфорту на вулицях.

Отож сьогодні, 19 березня 2018 року, голова райдержадміністрації Наталія Василець оперативну нараду розпочала саме із поздоровлень, які линули на адресу тих, хто працює у галузі ЖКГ.

- У цей святковий день бажаю вам професійної майстерності, наснаги та постійного прагнення рухатися лише вперед. Нехай у ваших родинах панує затишок, благополуччя та злагода, - зазначила у вітальному слові голова райдержадміністрації Наталія Василець.

А також за сумлінну, наполегливу працю, спрямовану на покращення якості житлово-комунальних послуг та з нагоди професійного свята очільники району вручили Подяку обласної державної адміністрації директору комунального господарства Зарічанської сільської ради Патуті Аллі Святославівні.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Переглядів 4456