Версія для друку
Понеділок, 17 вересня 2018 12:50

Питання зарахування коштів, які надходять як плата за надання інших адміністративних послуг обговорили на нараді в РДА

Наприкінці минулого тижня у райдержадміністрації відбулася робоча нарада за участі очільниці району Наталія Василець, керівника апарату райдержадміністрації Сергія Романюка, начальника управління фінансів Олени Бондарук, начальника Володимир-Волинського управління державної казначейської служби України у Волинській області Людмили Власюк та заступника начальника управління - начальника відділу у Володимир-Волинському районі міськрайонного управління у Володимир-Волинському районі та м. Володимирі-Волинському Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Оксана Гжиб, де обговорили питання зарахування коштів, які надходять як плата за надання інших адміністративних послуг, що справляється у Центрі, утвореному районною державною адміністрацією за кодом класифікації доходів бюджету 22012500 «Плата за надання інших адміністративних послуг».

До доходів районного бюджету надходять доходи від плати за надання адмінпослуг міськрайонного управління у Володимир-Волинському районі та м. Володимирі-Волинському Головного управління Держгеокадастру у Волинській області без зазначення відомчої ознаки.

Відтак, Олена Бондарук зазначила, що відповідно до роз’яснення, що надало Міністерство фінансів України, у Бюджетному кодексі України чітко визначено розподіл доходів за рівнями бюджетів.

- Відповідно до статті 64 Кодексу до доходів загального фонду районного бюджету належить, у тому числі, й плата за надання інших адміністративних послуг, що справляється за місцем надання послуг.

У підсумку, для врегулювання питання відображення надходження плати у районний бюджет із зазначенням відомчої ознаки 27 «Державне агентство земельних ресурсів України» у Володимир-Волинське управління державної казначейської служби України у Волинській області підготовано лист із проханням про відкриття відповідних рахунків (після відповідного погодження Головного управління Держгеокадастру у Волинській області).

Управління фінансів райдержадміністрації

Переглядів 4764