19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>У районі провели патрулювання з метою недопущення випадків випалювання сухої рослинності та сміття
    Вівторок, 16 жовтня 2018 15:50

    У районі провели патрулювання з метою недопущення випадків випалювання сухої рослинності та сміття

    16 жовтня 2018 року в залі засідань райдержадміністрації відбулася щотижнева оперативна нарада, яку провела голова райдержадміністрації Наталія Василець. В ході наради керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, установ та організацій району звітували про проведену на минулому тижні роботу та планували її на поточний робочий тиждень. Зокрема, головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Микола Гаврилюк наголосив, що надзвичайних ситуацій за минулий тиждень у районі не було.

    При цьому варто зазначити, що на вихідних рейдові бригади провели патрулювання з метою недопущення випадків випалювання сухої рослинності та сміття.

    За узгодженим маршрутом проведено патрулювання в межах територій Хобултівської, Березовичівської, Зимнівської, Устилузької та Оваднівської сільських рад.

    В рейді взяли участь: інспектор Володимир-Волинського відділу поліції ГУ НП  у Волинській області  Віталій Стефура, головний інспектор Володимир-Волинського МРВ У ДСНС України у Волинській області Олег Отченаш, начальник відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Юрій Ліщук, державний екологічний інспектор з охорони природного середовища Волинської області Віктор Голіч.

    - Нехтування протипожежними вимогами під час спалювання сухої рослинності на присадибних ділянках, вздовж доріг та біля лісів створює загрозу перекидання вогню на природні зони, залізничні колії і навіть житлові будинки, господарські споруди, лінії електропередач, - зазначив у розмові Юрій Іванович. - Щоб уникнути кількості пожеж в селах головами рад, старостами сіл проводяться інструктажі з громадянами по дотриманню правил пожежної безпеки та про недопущення спалювання сухої рослинності на підсобних територіях. Та при цьому селяни і далі активно продовжують спалювати суху траву, листя, сміття.

    Відтак, членами рейдової бригади виявлено кілька підпалів. Біля села Хобултова виявлено підпал на межах приватних городів. Осіб винних в підпалі встановити не вдалося.

    У селі Зимно зафіксовано спалювання решток рослинності біля приватного будинку. З власником була проведена профілактична та попереджувальна робота про заборону спалювання рослинних решток. Господар з розумінням віднісся до попередження.

    У Сельці на власній земельній ділянці встановлено факт спалювання покосів соломи сої. З господарем  також проведена профілактична робота, а екологічним інспектором складено протокол про накладення штрафу на власника відповідно до Кодексу України про адміністративні порушення за ч.1 статті 77-1.

    Поцікавилася Наталія Володимирівна під час оперативної наради й підготовкою навчальних закладів до опалювального сезону.

    Тож начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун прозвітувала, що школи району, які знаходяться в їхньому оперативному управлінні, готові до опалювального сезону. В усі заклади завезено торфобрикет. Завершено капітальний ремонт котельні ЗОШ І-ІІ ст. с. Микуличі.

    По завершенню оперативної наради Наталія Василець проінформувала про заплановані заходи на поточний тиждень і закликала усіх до активної участі в них.

    Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 3811
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua