Версія для друку
П'ятниця, 26 жовтня 2018 14:23

Вітання голови райдержадміністрації Наталії Василець з Днем автомобіліста та дорожника

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. Усі ви, від водія, диспетчера, інженерно-технічного працівника – до керівника дорожньо-транспортного підприємства, докладаєте максимум зусиль для комфортного проїзду пасажирів та розвитку інфраструктури краю, від якої залежить функціонування усіх галузей господарства району та економічний добробут держави загалом.

Важлива та відповідальна робота лежить на плечах водіїв пасажирських перевезень. Позаяк щоденно, за будь-яких умов ви сідаєте за кермо, аби жителі мали змогу доїхати у кожний населений пункт нашого краю.

Переконані, що ваш досвід, високий професіоналізм, відданість важливій справі та вміння освоїти інноваційні технології будуть й надалі запорукою вашої плідної праці у напрямку забезпечення своєчасних пасажирських та вантажних перевезень, комфорту  та надійності на дорогах.

Від щирого серця зичимо усім вам міцного здоров’я, радості, родинного затишку та тепла. Нехай рівною дорогою стелиться ваш життєвий шлях, а у сім'ях панують любов та злагода. Божого благословення вам та мирного неба.

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 3757