Версія для друку
Понеділок, 14 січня 2019 15:36

Володимирщина стала багатшою ще на дві матері-героїні

Слово «мама» — із тих, які називають святими. У ньому приховані безмежна доброта і любов, готовність похвалити й вказати на помилки, пробачити й зрозуміти. 
І скільки б не було у неї дітей, її тепла, турботи, ніжності, терпіння та любові вистачить на кожного.
Саме такими хорошими матерями є Віра Воробчук та Ольга Хлопенюк із Заріччя, які нещодавно удостоїлися почесного звання «Мати-героїня».
Сьогодні, 14 січня 2018 року, цю високу нагороду їм вручили голова райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук.

- Мої досягнення – це сім’я і діти, якими я пишаюся, - зазначає у розмові Віра Воробчук.

Віра Анастасіївна та Валерій Євгенович Воробчуки виховують п’ятеро дітей: троє синів та дві доньки. Найстаршому синові Валентину 31 рік, а наймолодшій, Анастасії, - 13.

Завдячуючи батькам уже четверо здобули хорошу освіту та впевнено крокують по життю.

Троє із дітей пані Віри створили власні сім’ї, тож за великий родинний стіл сідають разом із зятем, невістками та онуками. Та при цьому, повсякчас, за словами Віри Анастасіївни, вони, як батьки, намагаються допомогти уже дорослим дітям мудрою порадою у роботі, родинному житті, суспільній діяльності, а школярці Насті – у навчанні.

У власних родинах усі продовжують зберігати добрі традиції та затишок батьківської оселі.

Прекрасно відгукуються односельчани і колеги по роботі й про Ольгу Хлопенюк. Офіційно матір’ю-героїнею вона стала у 41 рік та для знайомих вона – давно мати-героїня. Адже народила й виховує шістьох дітей: троє синів та троє доньок. Усі вони ще школярі. Тож, як зазначає пані Оля, багато часу приділяють їх вихованню та навчанню.

- Сенс свого життя бачу у своїй сім’ї, де всі здорові та щасливі. Старший син Назар у мене спортсмен, активний учасник усіх спортивних змагань. Троє менших навчаються у музичній школі, - із гордістю розповідає Ольга Леонідівна. – А ще усі люблять читати.

Тішиться жінка і їх високими оцінками у школі та тим, що вони мають чимало друзів.

Вітаючи матерів-героїнь з присвоєнням почесного звання України, Наталія Василець побажала жінкам якомога більше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей та усіх оточуючих.

- Справжній героїзм жінки полягає у самовідданості, у тому, що все краще вона віддає дітям, - зазначила очільниця краю. – Адже бути матір’ю – це не лише велике щастя, а й велика відповідальність, щоденна нелегка праця. Тож щиро бажаю, щоб доля слала вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов були вірними супутниками на вашому життєвому шляху. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає від усіх негараздів, а радість материнства окрилює ваші душі.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3978