Версія для друку
Понеділок, 25 лютого 2019 13:52

У районі відбулися змагання з волейболу

23 лютого 2019 року відбулися змагання з волейболу в рамках районної спартакіади серед Устилузької міської та сільських рад району у спортивних залах Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Кримського та НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ» с. Льотниче, в яких взяли участь 6 команд.

У підсумку районні перегони очолила команда села Овадне, у команди Володимир-Волинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. ІІ призове місце. Третю сходинку впевнено посіла команда із Рогожан.

Грамоти та волейбольні м’ячі переможцям вручила начальник відділу освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської  райдержадміністрації Оксана Бігун.

- Фізична підготовка команд у цьому році є значно кращою порівняно з минулим, це свідчить про системність їх тренувань. Варто відзначити і те, що окрім районних участь у змаганнях взяли і міські команди із Володимир-Волинського агротехнічного коледжу, вищого комунального навчального закладу «Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю. Кримського»  та спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст., - зазначила у підсумку Оксана Андріївна. - Досить цікавою та зворушливою була гра волейбольної команди юнаків спеціалізованої школи-інтернат з особливими потребами, які показали досить високий рівень підготовки.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Переглядів 4024