Версія для друку
П'ятниця, 22 березня 2019 12:14

Голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у засіданні сесії районної ради

Сьогодні, 22 березня 2019 року, очільниця району Наталія Василець взяла участь у засіданні двадцять другої сесії районної ради, яку провів її голова Роман Гук.

На порядок денний було винесено ряд питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності нашого краю: стан злочинності та правопорядку на території району; результати оперативно-службової діяльності Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області та заходи, які вживалися у протидії злочинності та стабілізації криміногенної ситуації упродовж 2018 року; внесення змін до ряду районних програм та передача майна із спільної власності територіальних громад міста Устилуга і сіл району у комунальну власність Зимнівської та Війницької сільських рад.

Також присутні, серед яких, окрім районних обранців, перебували голови і представники об’єднаних громад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та місцеві журналісти, заслухали звіт голови райдержадміністрації Наталії Василець про виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку району за 2018 рік та делегованих районною радою повноважень. При цьому варто зазначити, що до доповіді Наталії Володимирівни підготовано презентацію на слайдах якої  відображено інформацію про виконані завдання та їх результати, використані кошти районного бюджету, проведені заходи та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації.

До слова, усі питання порядку денного обговорювались та детально розглядались на засіданнях профільних комісій районної ради.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3519