Версія для друку
П'ятниця, 23 серпня 2019 09:45

Вітання з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

Шановні земляки!

Щиро вітаю Вас із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Ці дати мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, єднання людей в ім'я процвітання рідної країни. Адже виміром щасливої долі будь-якого народу є його Незалежність – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею.

А наш жовто-блакитний стяг є символом свободи і соборності, слави і відродження України. Під цим знаменом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

Сьогодні, у такий складний час, поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Як ніколи, ми повинні бути згуртованою громадою заради того, щоб повернути мир на українську землю, щоб наші діти жили у вільній і демократичній країні, в якій людина є найвищою цінністю.

Тож нехай світла мрія про подальший розквіт нашої Батьківщини окрилює усіх нас на нові звершення та спільні добрі справи, а день прийдешній принесе почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому — Україна.

З нагоди свят щиро зичу усім миру та злагоди, міцного здоров’я, благополуччя і достатку, успіхів у справах та починаннях заради процвітання Незалежної України та її народу.

Слава Україні!

З повагою в.о.голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк

Переглядів 4142