Версія для друку
Четвер, 29 серпня 2019 07:19

Звернення в.о.голови, керівника апарату Сергія Романюка у День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дорогі земляки!

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Ось уже 6 років вона у нас всіх одна… Війна…

І у важкий для країни час на захист своєї Батьківщини стали тисячі українських синів і дочок. Чимало із них віддали свої життя, боронячи незалежність Батьківщини.

Сьогодні ж, 29 серпня, відповідно до Указу Президента, ми вперше офіційно відзначаємо День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Ця дата вибрана не випадково, оскільки, саме того дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі. Тож символічно, що цей день належить тим, кого з нами уже немає.

Двадцять двоє наших Героїв-земляків, жителів району та міста, також, не вагаючись, віддали свої життя у російській війні проти України, аби вижили їхні побратими, аби на нашу синьооку Волинь ніколи не ступила нога загарбника. Саме вони додали нам впевненості: ми обов’язково переможемо у цій жорстокій війні, аби жертва цих хлопців не була даремною!

З повагою в.о.голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк

Переглядів 4189