Версія для друку
Четвер, 24 жовтня 2019 14:16

Досить часто виникають питання про те, яким чином можна працевлаштувати іноземця в українській компанії. Яку зарплату платити?

До служби зайнятості з такими питаннями і звернулось ТзОВ «КОММ», що здійснює свою діяльність у Володимир-Волинському районі. Підприємство займається пошиттям верхнього одягу з давальницької сировини. Продукція товариства експортується у сусідню Польщу та вимагає високого контролю якості. Тому на підприємстві виникла потреба в залученні спеціалістів саме з Польщі. Вже 6 рік поспіль за договором підряду на ТзОВ «КОММ» майстром виробництва працює Гузьдзь Беата Ельжбета. В обов’язки Пані Беати входить контроль якості виготовлених товарів та запуск у виробництво нових моделей.

23 жовтня директор Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Уколова поспілкувались безпосередньо під час робочого процесу з директором ТзОВ «КОММ» Андрієм Савчуком та Беатою Ельжбетою Гузьдзь. «Мені дуже подобається працювати у команді «КОММ», це – професіонали своєї справи, і час проведений на Україні, для мене збігає непомітно, адже процес виготовлення одягу є дуже захоплюючим та цікавим» - поділилась своїми враженнями від роботи на Україні Пані Беата Ельжбета.

Володимир-Волинська філія Волинського обласного центру зайнятості бажає керівнику підприємства Андрію Савчуку та його чудовому колективу креативних ідей та прибутків від улюбленої справи!

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського центру зайнятості

Переглядів 3701

Галерея зображень