Версія для друку
Середа, 25 березня 2020 14:38

Вітання голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка з нагоди Дня Служби безпеки України

Шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня Служби безпеки України.

За період становлення і розвитку служби вона зазнала чималих змін, удосконалювалася її структура, форми та методи роботи. Однак, незмінним залишається основне завдання – надійний захист суспільства та держави. Від проголошення незалежності України і до сьогодення ви стоїте на сторожі національних інтересів країни та конституційних прав громадян.

З початком воєнних дій на Сході України, з проявами міжнародного тероризму та політичного екстремізму рівень вашої відповідальності значно підвищився.  Однак, переконаний, що і з цими викликами сучасного суспільства ви з честю впораєтеся. Доказ цьому – успішна діяльність співробітників Служби безпеки України у Волинській області, яка досягається чіткістю і злагодженістю дій, умінням аналізувати ситуацію і працювати на випередження, відданістю своїй справі.

Особлива вдячність в цей день – ветеранам служби, які накопичили величезний досвід та віддали служінню інтересам України свої сили і душевну енергію.

Від щирого серця бажаємо усім вам служби без втрат, злагоди в сім'ях, міцного здоров'я, успіхів у нелегкій і відповідальній праці, миру і благополуччя.

З повагою голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко

Переглядів 4112