Версія для друку
Четвер, 30 квітня 2020 11:04

Вітання голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка з нагоди Дня прикордонника

Шановні прикордонники та ветерани прикордонної служби!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника.

Побажання миру, успіху та добробуту адресую у цей день тим, чий професійний обов’язок – стояти на сторожі державних кордонів України, оберігати територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

Ваша служба важка, небезпечна, вимагає дисципліни і витримки, але водночас це почесний обов'язок. Ви – зразок професіоналізму, витримки та сміливості.

Сьогодні, коли Україна постала перед зовнішньою загрозою, Державна прикордонна служба України вирішує вкрай відповідальні, багатопланові завдання, демонструє високу ефективність і чіткість дій щодо забезпечення прикордонного режиму та захисту інтересів держави. Серед ваших обов’язків – і захист від проникнення на нашу територію міжнародних терористів та злочинних груп, виявлення та ліквідація контрабанди і незаконної міграції.

Реалії сьогодення поставили перед вами нові, не менш важливі завдання – протидія поширенню на територію країни COVID-19. Волинські прикордонники з честю виконують свій професійний обов’язок, протистоять викликам і загрозам, аби ми мали можливість працювати, мріяти, будувати майбутнє та водночас залишалися здоровими.

Упевнений, що ваш патріотизм, мужність та розуміння важливості професії і надалі спонукатиме вас до професійного і бездоганного несення почесної служби.

 Бажаю вам та вашим рідними міцного здоров’я, родинного затишку, злагоди та благополуччя.

Голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко

Переглядів 4069