Версія для друку
Четвер, 25 червня 2020 15:16

Дотримуймося карантину – потурбуймося про себе та оточуючих

Шановні волиняни!

Усі ми з нетерпінням чекали послаблення карантинних обмежень, проте, багато хто сприйняв це як відміну карантину. Однак, вірус нікуди не подівся, він продовжує шкодити здоров’ю людей та, на жаль, забирає життя і дорослих, і дітей.

Кожен з нас щодня чує статистику захворюваності в Україні та на Волині, і кількість тих, хто захворів, не зменшується. Чи задумуємося ми, що це – не просто цифри. За ними – людські життя, проблеми зі здоров’ям та ускладнення після перенесеної хвороби, напружені робочі зміни та безсонні ночі уже і так стомлених пандемією медиків.

Сьогодні ніхто з нас уже не хоче повернення до жорсткого карантину. На жаль, чимало волинян нехтує санітарно-гігієнічними вимогами, наражаючи тим самим себе та оточуючих на небезпеку. Відтак, на Волині знову довелося посилити протиепідемічні заходи.

Тому звертаюся до всіх волинян: дотримуйтесь обмежень, які зберігаються під час карантину. Зберігайте соціальну дистанцію, носіть маски, дезінфікуйте руки.

Плануючи відпочинок з друзями на природі чи вечерю з родиною у ресторані, будьте обачливі. Невиправдана безпечність може коштувати здоров’я або ж життя.

Будьмо здорові та відповідальні. Потурбуймося про себе та оточуючих.

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко

Переглядів 3823