Версія для друку
Субота, 27 червня 2020 11:31

Регіональна комісія з питань ТЕБ та НС прийняла додаткові протиепідемічні заходи

Обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної сфери до 22 години та забезпечити додаткові одиниці транспорту для зменшення навантаження на маршрутний транспорт у часи пікового навантаження – додаткові протиепідемічні заходи, прийняті під час засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка 26 червня 2020 року.

Враховуючи епідемічну ситуацію в області, зокрема збільшення захворюваності на коронавірусну інфекцію, члени комісії вирішили вжити додаткових карантинних вимог.

«Ситуація складається не найкраща, тому ми змушені ввести додаткові карантинні заходи. Окрім того, необхідно посилити й перевірки на дотримання карантинних вимог, особливо це стосується відпочинкових баз, які попри заборону – працюють», - відзначив голова ОДА Юрій Погуляко.

Нагадаємо, що Волинська область не перейшла до наступного етапу послаблень протиепідемічних заходів, адже упродовж останніх тижнів фіксується високий рівень захворюваності.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Переглядів 4375