Версія для друку
П'ятниця, 21 серпня 2020 15:21

Відзначення на Володимирщині Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

Синьо-жовтий Державний прапор України, який уже 29 років майорить над незалежною Україною, втілює в собі давню і величну історію державотворення, прагнення українського народу жити вільно в мирі та добробуті. Сьогодні наш стяг для кожного з нас є символом національної єдності, честі та гідності.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.

Тернистим був шлях боротьби за право мати самостійну країну. Проте ми не скорилися. І головна заслуга у цьому належить українському народові – всім і кожному.

Сьогодні, 21 серпня 2020 року, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України  всіх  присутніх привітали в. о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник.

Гарного настрою та позитивних емоцій додали вокальний колектив працівників районного будинку культури, народний аматорський театр «Відродження» імені Богдана Берези, дует клубу с.Верба.

Крім того, з нагоди святкування Дня Незалежності України та за особистий внесок у розвиток Волинського краю, вагомі досягнення у праці, активну громадську позицію нагороджено Почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації Куніцького Миколу Степановича – тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва товариства з обмеженою відповідальністю «П’ятидні».

Оголошено Подяку голови Волинської обласної державної адміністрації Бурку Андрію Олександровичу – директорові переробного комплексу товариства з обмеженою відповідальністю «Луцька Аграрна Компанія».

А також, за старанність, бездоганну військову дисципліну, високі показники в бойовій підготовці та з нагоди святкування Дня Незалежності України, оголошено Подяку голови районної державної адміністрації:

- Стельмащук Марії Миколаївні - радіотелеграфісту-планшетисту 1 зенітної ракетної батареї 1 зенітного ракетного дивізіону військової частини А 2892,  старшому солдату;

- Ткачуку Сергію Вікторовичу - старшині 2 зенітної ракетної батареї 1 зенітного ракетного дивізіону військової частини А 2892, старшому сержанту.

Відділ управління персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 4053

Галерея зображень