Версія для друку
Четвер, 11 лютого 2021 08:33

До уваги волинян! Очікується ускладнення погодних умов

У період 11-12 лютого 2021 року у західних та північних областях України очікується погіршення погодних умов. За прогнозами Укргідрометцентру, у четвер та пятницю очікується випадання снігу до 20-30 см додатково, налипання мокрого снігу, зниження температури, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця.  

Акцентуємо увагу волинян на ускладненні погодних умов та закликаємо подбати про збереження свого життя і здоров'я. Будьте особливо уважними та обережними у період 11-12 лютого, утримайтеся від поїздок до нормалізації природних явищ, переходьте дорогу лише в установлених для цього місцях.

Звертаємося з проханням до людей похилого віку та вагітних жінок не виходити з помешкань без нагальної потреби або супроводу. 

Також звертаємося до водіїв за можливості утриматися від поїздок в період ускладнених погодних умов та бути уважними і обережними на дорогах. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь режиму швидкості та безпечної дистанції під час руху, намагайтесь уникати ризикованих маневрів та утримайтесь від подорожей на далекі відстані. Водіям великогабаритного транспорту рекомендуємо користуватися спеціальними майданчиками для відстою, розташованими вздовж державних доріг. 

Повідомляємо, що в області на період погіршення погодних умов відновлять свою роботу стаціонарні та мобільні пункти обігріву. 

З їх місцем розташування можна ознайомитися тут

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Переглядів 4680