Версія для друку
Четвер, 09 вересня 2021 17:49

Вітання єпископу Володимир-Волинському і Турійському Матфею з нагоди дня народження

Голова райдержадміністрації Юрій Лобач виконав почесну місію та передав вітальний адрес від голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка з нагоди дня народження єпископу Володимир-Волинському і Турійському Матфею. «Упевнений, що добра і активна співпраця, взаєморозуміння духовної і світської влади дозволить продовжити відродження нашої країни, моральне та патріотичне виховання українців», - йдеться у вітанні голови ОДА.

А напередодні, власне у день народження Владики, голова РДА Юрій Лобач висловив йому власні побажання. «Хай Господь-Вседержитель зміцнить Ваші душевні і тілесні сили для подальшого ревного святительського служіння, дарує Вам многая літа для звершень багатьох задумів і починань на благо Церкви, а Пресвята Богородиця завжди оберігає Вас і Вашу паству та допомагає Вам своєю милістю і щедротами», - було зазначено у цьому вітальному адресі.

Єпископ Матфей щиро подякував керівникам області та району за вітання  та запевнив у подальшій співпраці на благо мешканців Володимирщини та Волині.

Переглядів 4790

Галерея зображень