Версія для друку
Четвер, 23 вересня 2021 10:09

На «Ярмарку вакансій» пропонували посади в муніципальній варті

“Озброєні” лазерним далекоміром, нагрудною камерою, мобільним принтером та смартфонами, інспектори відділення муніципальної варти забезпечують дотримання законності та правопорядку на території Володимир-Волинської громади. І це далеко не весь список повноважень, якими наділені інспектори.

Завдань і обов’язків багато, проте не вистачає кадрів, тому з потребою укомплектувати вільні посади інспекторів керівництво відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради звернулось до Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Задля вирішення кадрового питання 16 вересня у приміщені Володимир-Волинської міськрайонної філії був організований ярмарок вакансій.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Ірина Панасюк ознайомила шукачів роботи зі специфікою діяльності муніципальної варти, повноваженнями, якими наділяються дільничі інспектори.

Зазначила, що однією з бажаних вимог роботодавця є наявність водійського посвідчення категорії «В», «С». Перевага у працевлаштуванні надається кандидатам, які проходили службу в ЗСУ.

У результаті спілкування 6 безробітних осіб зацікавились пропозицією працевлаштування та отримали направлення на співбесіду.

Переглядів 3995

Галерея зображень