Версія для друку
Четвер, 30 вересня 2021 12:25

Флешмоб «Здорова Волинь» підтримали працівники Володимир-Волинської райдержадміністрації

Започаткований головою ОДА Юрієм Погуляйком флешмоб відбувся на Володимирщині. Голова райдержадміністрації Юрій Лобач зі своїми заступниками Віктором Сапожніковим і Андрієм Сторонським, керівником апарату РДА Сергієм Романюком, начальниками та спеціалістами структурних підрозділів установи вийшли на спортивний майданчик, аби підтримати челендж «Здорова Волинь». Спортивний захід відбувся на базі ліцею «Центр освіти», до участі в ньому долучились педагоги й вихованці закладу.

Флешмоб «Здорова Волинь» покликаний популяризувати здоровий спосіб життя та сприяти створенню в Україні «Активних парків» - місць для занять фізичною активністю для різних вікових категорій громадян. Такі парки вже існують у Луцькому та Ковельському районах Волині. Створені вони за особистою ініціативою Президента України. Окрім спеціального обладнання і тренажерів у них розміщені таблички з QR-кодами, відсканувавши які через телефон можна отримати повну програму тренувань відповідно до вашого віку, стану здоров’я та рівня попередньої фізичної підготовки.

В рамках занять працівники РДА провели розминку в русі, виконали ряд вправ, попрацювали з волейбольними та футбольними м’ячами. А те, кому ж переданий тренувальний челендж, дізнайтесь, переглянувши відеоролик, в якому голова райдержадміністрації закликає приєднатись до флешмобу ще два колективи.

Переглядів 4612

Галерея зображень