Версія для друку
Субота, 20 листопада 2021 17:32

Суботній моніторинг центрів вакцинації та пунктів щеплень: процес імунізації триває

20 листопада представники райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування провели інспектування роботи центрів масової вакцинації населення та пунктів щеплень, які функціонують на території району. «Процес імунізації населення триває без перерви на вихідні. Усі 16 точок, де громадяни можуть отримати щеплення, працюють в звичному режимі – з 8 до 19 години, аби забезпечити комфортні умови та зручний час вакцинації для кожного мешканця», - підбив підсумок суботнього інспектування голова РДА Юрій Лобач.

До слова, в пунктах щеплень міст Нововолинська, Володимира-Волинського та Устилуга, селищ Локачі та Іваничі, сіл Овадне, Березовичі, Привітне, Затурці, Павлівка, Поромів та Литовеж (на добірці фотографій) наявні усі види вакцин, що сертифіковані в Україні та Європі. Вакцинація відбувається з дотриманням карантинних вимог, на місцях працюють медсестри, які здійснюють щеплення, та лікарі, що проводять огляд і надають консультації пацієнтам. Черги проходять досить швидко, медики відразу працюють і над внесенням даних про щеплення до електронної бази МОЗ.

Робота пунктів щеплень та центрів вакцинації під час вихідних днів, зокрема, розрахована на відвідування їх людьми, що в будні дні зайцняті на роботі. Крім того, можливістю отримати щеплення та по тому відпочити, мати час на те, щоб минули неприємні симптоми, які іноді супроводжкють людину протягом першої доби після вакцинації, користуються громадяни, що сумніваються в міцності свого організму. 

Тож запрошуємо громадян на вакцинацію в будь-який зручний для них час! Адреси та графіки роботи пунктів щеплень і центрів вакцинації за посиланням: http://www.vvadm.gov.ua/files/%D0%A6%D0%95%D0%9D%D0%A2%D0%A0%D0%98_%D0%A2%D0%90_%D0%9F%D0%A3%D0%9D%D0%9A%D0%A2%D0%98_%D0%A9%D0%95%D0%9F%D0%9B%D0%95%D0%9D%D0%AC.pdf

Переглядів 4328

Галерея зображень