Версія для друку
П'ятниця, 15 лютого 2019 09:16

Звернення голови райдержадміністрації Наталії Василець до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення рядянських військ із Афганістану

Щорічно ми віддаємо глибоку шану усім солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

Саме 15 лютого 1989 року було закінчено, так звану, неоголошену війну в Афганістані, яка тривала понад 9 років.

Та війна залишила невиліковні рани не лише в учасників бойових дій, але й у наших душах. Загалом Україна втратила близько 4 тисяч молодих хлопців, 6 тисяч стали інвалідами, ще 72 чоловіки залишились у полоні або пропали безвісти.

Сьогодні теж триває війна. Однак, цього разу вона зовсім близько від нашого дому. На сході нашої держави гинуть молоді патріоти, які ціною власного життя дарують нам можливість жити у своїй, вільній та незалежній Україні.

Ми низько вклоняємося перед усіма вами за ратний подвиг, за вашу активну громадську позицію, за те, що своїм особистим прикладом захищаєте честь і гідність нашої держави.

Схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися на рідну землю. Вони назавжди залишаться у наших серцях!

У цей пам’ятний день бажаю вам миру, міцного здоров’я, щастя і нових звершень в ім’я нашої Батьківщини-України.

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 3501