16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Головна>Відомості про район >Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 16 березня 2017
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 16 березня 2017

    Сьогодні, 16 березня, відбулося чергове штабне тренування з органами управління та силами цивільного захисту районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, що стосувалося ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на складах озброєння (РАО), боєприпасів і інших вибухопожежонебезпечних об’єктах військових частин м. Володимира-Волинського. 

    Сьогодні, 16 березня, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та голова районної ради Роман Гук взяли участь у спільній нараді з розгляду проблемних питань, що виникали у процесі повсякденної діяльності громадських формувань протягом 2016 року та вироблення Плану спільних дій і удосконалення взаємодії з питань забезпечення правопорядку в прикордонних районах у 2017 році, яка відбулася у відділі прикордонної служби "Пархоменкове".

    Устилузька об'єднана територіальна громада – одна з перших новостворених громад у Володимир-Волинському районі, до складу якої входять утворилась шляхом об’єднання Устилузької міської, Зорянської, Лу-
    динської, Микитичівської,  П'ятиднівської, Рогожанської, Стенжаричівської,  Хотячівської   сільських  рад  , вибори в якій відбулися 14 серпня 2015 року.

    13 березня 2017 року директор Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості  Наталія Уколова провела чергову зустріч з головою громади Віктором Поліщуком , під час якої були обговорені питання, які стосуються співпраці Устилузької ОТГ з центром зайнятості. Особливо було наголошено на активізації проведення оплачуваних громадських робіт.

    10 березня 2017 року  була проведена індивідуальна робоча зустріч  директора  центру зайнятості Наталії Уколової  з   головою Зимнівської об’єднаної територіальної громади Католиком В’ячеславом Артуровичем.     

    Ця громада вважається однією із найуспішніших об’єднаних територіальних громад Волині. Враження після зустрічі залишилися лише позитивні. Грандіозні плани, креативний підхід до вирішення багатьох проблем, далекоглядність та освіченість  –  це далеко не все, що характеризує  В’ячеслава Артуровича, якому на минулих виборах до місцевих рад, об’єднана громада  – довірила очолити її на найближчі  роки.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua