Версія для друку
Середа, 22 лютого 2017 16:35

Звітував директор Володимир-Волинського лісомисливського господарства

Дмитро Войтюк, директор даного підприємства проаналізував роботу лісомисливського господарства за минулий рік. Зокрема він зазначив, що дане підприємство є комплексним лісовим підприємством, у рамках якого поєднуються різногалузеві  види діяльності - лісове господарство, лісоексплуатація та переробка деревини.

Створене "Володимир-Волинське ЛМГ" у 1940 році. Його держлісфонд, загальною площею 32777 га, розміщений на території Іваничівського, Володимир-Волинського, Локачинського адміністративних районів, а також м. Володимир-Волинський.

Для забезпечення лісокультурного виробництва високоякісним посівним (садивним) матеріалом з цінними спадковими властивостями ДП "Володимир-Волинське ЛМГ" проводить заготівлю лісового насіння на об'єктаж ПЛНБ. Також на території підприємства в Павлівському лісництві існує базовий лісовий розсадник загальною площею 4,8 гектари. На даному розсаднику вирощується посадматеріал для власних потреб та часткової реалізації. У 2016 році відтворення лісів на землях наданих у постійне користування було проведено на загальній площі 172,9 га. 

У минулому році на базі підприємства було створено мобільну групу швидкого реагування. Завдяки високому рівню роботи лісової охорони, в 2016 році не було допущено масової самовільної рубки, фактів браконьєрства та інших лісопорушень. 

Розповів керівник ДП і про побудову лісових доріг, облік лісопродукції та лісовий дохід. А також про основні проблеми розвитку лісопромислової діяльності та плани на 2017 рік.

До слова також запросили голову Володимир-Волинської районної ради Романа Гука, який подякував усім працівникам Володимир-Волинського ЛМГ та вручив Грамоти кращим працівникам підприємства. За високий професіоналізм у роботі, багаторічну сумлінну працю по збереженню, примноженню і дбайливому використанню лісу та за підсумками роботи підприємства в 2016 році були нагороджені майстер лісу Стенжаричівського лісництва ДП "Володимир- Волинське лісомисливське господарство" Войтюк Петро Олександрович та навальник-штабелювальник лісопромислового комплексу ДП "Володимир- Волинське лісомисливське господарство" Рябцев Віктор Анатолійович.

Почесні Грамоти отримали працівники ДП "Володимир-Волинське ЛМГ" і від Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства ну і безпосередньо від керівництва самого підприємства.

Завершальним акордом зустрічі стало спільне фото працівників, керівництва підприємства та запрошених гостей.

Переглядів 2879

Галерея зображень