Версія для друку
Вівторок, 07 листопада 2017 13:58

Змагання з футзалу: 8 команд району показали на що вони здатні

Футзал в Україні та за її межами відомий і як міні-футбол. Це командна гра з м’ячем у залі за участю двох команд по п’ять гравців кожній. Стандартний матч складається з двох рівних таймів по 20 хвилин.

Популяризація футзалу робить його надзвичайно ефективним інструментом поширення здорового способу життя, навчання правилам спортивної поведінки, виховання самоповаги та відповідальності серед підростаючого покоління.

Так, днями в спортивному комплексі «Олімп» міста Володимира-Волинського було проведено першість району з футзалу серед дівчат, що навчаються у загальноосвітніх школах І-ІІ та І-ІІІ ступенів. У змаганнях взяло участь 8 команд.

Гарний настрій, позитивна енергетика і справжній командний дух супроводжували юних спортсменів протягом усього турніру. 

Як підсумок, серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів впевнено перемогли дівчата ЗОШ І-ІІ ст. с. Микитичі, друге місце здобули  школярки с. Микуличі, третє – учениці школи села Селець.

Серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів виграли дівчата ЗОШ І-ІІІ ст. с.Березовичі, на другому місці – НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» с.Льотниче, третє посіли учні ЗОШ І-ІІІ ст. с.Бубнів.

- Участь у таких змаганнях- це можливість активно та корисно провести час, весело поганяти м’яча та поспілкуватися з однолітками, - зазначив директор юнацької спортивноїї школи Володимир Гнатюк.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Переглядів 4201

Галерея зображень