17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 03 листопада 2021

    Сімейна лікарка Ганна Грицько і медична сестра Тамара Хижняк з селища Іваничі - за вакцинацію населення, що дозволить створити колективний імунітет та подолати коронавірусну епідемію! https://fb.watch/92fjmUrJ7e/ 

    Середа, 03 листопада 2021 14:27

    Вакциновані – відкриті!

    За таким принципом з наступного тижня продовжуватимуть роботу районна рада та райдержадміністрація - в обох установах вакциновані більшість працівників. Так, серед представників органу місцевого самоврядування отримали щеплення хоча б однією дозою вакцини дев’ятеро, один працівник має медичне відведення, а зі 109 держслужбовців РДА вакциновані 103, троє тільки-но перехворіли коронавірусом, тож нині мають протипоказання до щеплень.

    Відповідно до законодавства, житлова субсидія не призначається за наявності простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, строк позовної давності якої не минув і загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн). Водночас житлова субсидія призначається у випадку наявності заборгованості, якщо укладено договір про реструктуризацію цієї заборгованості. З питання укладення зазначеного договору споживачам потрібно звернутися до надавачів відповідних комунальних послуг.

    На Волині дорожники відновили 6-кілометрову ділянку автомагістралі М-19 у селі Голоби Ковельського району. На фото зображені завершальні ремонтні роботи, а саме влаштування дорожньої розмітки. Слід зазначити, що реконструкція відтинку міжнародного шляху, що пролягає через село Голоби, розпочалася на початку червня 2021 року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

    Сьогодні на засіданні Уряду прийнято рішення щодо удосконалення Порядку подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. Даний Порядок затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 859 „Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі”, та приведено у відповідність до Закону України „Про соціальні послуги”.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua