19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді :забезпечення соціального супроводу та патронажу, соціальної профілактики і реабілітації
    Понеділок, 06 листопада 2017 10:38

    Районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді :забезпечення соціального супроводу та патронажу, соціальної профілактики і реабілітації

    Районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді бере участь у виконанні соціальних програм шляхом проведення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю, зокрема, забезпечення соціального супроводу та патронажу, соціальної профілактики і реабілітації. 

    Детальніше про специфіку роботи цієї структури розповіла директор Володимир – Волинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Альона Пальонка під час оперативної наради у голови райдержадміністрації, що відбулася сьогодні, 6 листопада 2017 року, за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

    Зокрема, Альона Миколаївна зазначила, що спеціалісти Центру проводять у сім’ях, серед дітей та молоді за місцем проживання інформаційно – просвітницьку роботу, спрямовану на формування стандартів позитивної поведінки й здорового способу життя.

    Протягом звітного періоду, відповідно до програм та плану роботи організовано соціальну роботу із сім’ями, які потрапили у складні життєві обставини, на території сільських рад, групу взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів, проведено семінари: «У твоїх руках майбутнє» серед учнів Суходільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. та «Торгівля людьми – це може трапитися з кожним» серед молоді села Березовичі. На базі відділу прикордонної служби «Пархоменкове» відбувся семінар-тренінг «Профілактика негативних звичок». З нагоди Міжнародного дня захисту дітей проведено конкурс малюнка на асфальті «Ми діти твої, Україно!» .

    - У районі функціонує 1 прийомна сім’я та 2 дитячих будинки сімейного типу, куди  на виховання влаштовано 14 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Усі прийомні батьки, їх рідні діти та вихованці перебувають під соціальним супроводженням соціальних працівників РЦСССДМ, - зазначила Альона Пальонка. - Також проведена соціальна робота з 15 сім’ями опікунів, в яких виховується 28 дітей, з метою забезпечення належного догляду та виховання дітей в цих сім’ях.

    З метою профілактики правопорушень та злочинів і недопущення скоєння повторних правопорушень, соціальної адаптації та ресоціалізації осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі укладена угода про співпрацю між Володимир – Волинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Володимир – Волинським міськрайонним підрозділом кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області та затверджено план спільних дій. Протягом звітного періоду проведена профілактична робота з 28 особами засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі.

    Не оминула увагою начальник районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і роботи із вивчення потреб демобілізованих та їх сімей:

    - Відповідно до соціальної карти потреб демобілізованих вивчено питання 36 осіб, здійснено у сім’ях демобілізованих оцінку потреб, за результатами якої продовжено роботу  за карткою обліку роботи з сім’єю(особою).

     Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Переглядів 4069
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua