20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>В області оголошено попередній відбір проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2022 році
    Понеділок, 24 травня 2021 12:36

    В області оголошено попередній відбір проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2022 році

    Документи для участі в оцінці та попередньому конкурсному відборі заявники повинні розмістити з 15 травня до 15 червня 2021 року включно на онлайн-платформі (https://new.dfrr.minregion.gov.ua/).

    13 травня 2021 року під час засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проєктів), що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку схвалили текст оголошення про проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку.

    Слід зауважити, що подані проєкти повинні відповідати пріоритетам, визначених в Державній стратегії регіонального розвитку на період 2021-2027, зокрема «Прискорення економічного зростання регіонів та територій; «Розвиток мережі надання якісних публічних послуг», а також завданням регіональної Стратегії, визначеним у технічних завданнях.

    Конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2022 році відбуватиметься відповідно до технічних завдань, погоджених Міністерством розвитку громад та територій України:

    2.1.1. Розвиток мережі дошкільної освіти, формування оптимальної мережі загальної середньої освіти області відповідно до реальних потреб місцевих громад у тому числі профільних ліцеїв, опорних шкіл;

    2.1.5. Розвиток культури, молодіжної, гендерної політики, фізичної культури та спорту;

    2.2.1. Розбудова інженерної інфраструктури та благоустрій території;

    2.2.2. Зміцнення громадської безпеки;

    2.2.4. Покращення системи надання адміністративних послуг, в т.ч. розвитку відповідної інфраструктури.

    Також додатково повідомляємо, що умовами спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку є фінансування інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку (у тому числі проєктів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад), що мають на меті розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків, спортивної інфраструктури і відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку та відповідних регіональних стратегіях розвитку.

    Основними умовами відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проєктів є їх відповідність вищезазначеному пункту, а також таким критеріям:

    1) для проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) - наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

    2) для проектів будівництва (крім проектів нового будівництва) - забезпечення дотримання комплексного підходу під час проектування та фінансування об’єкта будівництва (здійснення комплексу відповідних робіт та заходів у будинку, будівлі, споруді будь-якого призначення в цілому);

    3) календарний план реалізації проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) повинен становити від одного до трьох років. Для проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) загальною кошторисною вартістю від 50000 до 100000 тис. гривень, фінансування яких здійснювалося із залученням коштів державного фонду регіонального розвитку у попередніх роках та які за об’єктивних причин не було введено в експлуатацію відповідно до календарних планів їх реалізації, за рішенням регіональної комісії строк реалізації може бути продовжений до чотирьох років за умови, що такі проекти буде реалізовано у поточному році. Для проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) вартістю понад 100000 тис. гривень строк реалізації може бути продовжений до п’яти років за таких же умов;

    4) співфінансування з місцевих бюджетів в обсязі не менше 10 відсотків;

    5) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування та їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством;

    6) загальна кошторисна вартість проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 10000 тис. гривень, а для інших проектів - понад 1000 тис. гривень.

    Для участі в оцінці та попередньому конкурсному відборі заявники у період з 15 травня до 15 червня 2021 року включно відповідно до окремих технічних завдань розміщують на онлайн-платформі (https://new.dfrr.minregion.gov.ua/) підписані кваліфікованим електронним підписом керівника заявника інвестиційні програми і проекти за формою, встановленою Мінрегіоном, разом із документами за переліком, визначеним Мінрегіоном (наказ Мінрегіону України від 24.04.2015 №80, із змінами).

    З метою якісної підготовки документів та здійснення аналізу поданих проєктів, просимо перед розміщенням на онлайн-платформі подавати документи в паперовому вигляді департаменту зовнішніх зносин, залучення інвестицій та з питань туризму і курортів обласної державної адміністрації (кабінет 406).

    Телефон для надання роз’яснень: 778202, (066)7788677 (Приймак Оксана Іванівна) електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

    Управління інформаційної політики та цифрової транформації облдержадміністрації

    Переглядів 4511
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua